21 Октомври, 2016 15:57 753 0

Фетел: Не мисля за договори

  • фетел-
  • договор-
  • ferrari

Германецът не бърза да започне преговори с Ferrari за оставането си в тима

Фетел: Не мисля за договори - 1
Снимка: БТА/АР

Себастиан Фетел изобщо не е притеснен за бъдещето си и това, че от Ferrari не бързат да подновяват договора си с него. Германецът е обвързан със Скудерията и за 2017-а, но през този сезон резултатите определено не са добри и наскоро босът Маурицио Аривабене обяви, че за новия контракт на Фетел ще говорят едва догодина, което не е проблем и за самия него. 

„В момента сме достатъчно заети с оставащите 4 състезания до края на сезона. Трябва да мислим и за следващата година. Не смятам, че е важно да обсъждаме подробности като моя договор. Това ще стане догодина и за мен няма проблеми” коментира Фетел преди Гран При на САЩ в неделя. 

„Много неща се случват във фабриката в Маранело. Зная, че хората са наистина заети и аз искам фокусът им да бъде върху това. В Япония направихме прогрес и вярвам, че и сега ще бъдем на ниво. Винаги има шанс за победа, но така или иначе ние ще се стремим да се представим максимално добре във всяка от оставащите надпревари” каза още германецът.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА