Last news in Fakti

23 Октомври, 2016 14:26 628 0

Калоян Иванов със силен мач за Тофаш

  • тофаш-
  • баскетбол-
  • иванов-
  • демир

Българинът с 16 точки при успеха на своя тим

Калоян Иванов със силен мач за Тофаш - 1
Снимка: БТА

Отборът на Тофаш, където играе Калоян Иванов, усети вкуса на победата за първи път през сезон 2016/17 в първенството на Турция, след като в двубой от III кръг се наложи при гостуването си на Демир с категоричното 93:70.

Българинът започна като титуляр и престоя на терена 24 минути, за които записа срещу името си 16 точки (4/5 за две точки, 1/3 от тройката и 5/6 от линията за наказателни удари), 9 борби и 6 асистенции.

Най-резултатен за победителите беше Бариш Ермис с 19 точки, а Сами Мехия и Юмит Сонкол добавиха съответно по 16 и 11 точки.

След този успех Тофаш заема 11-а позиция във временното класиране с баланс от 1 победа и 2 поражения.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА