23 Октомври, 2016 19:57 1 503 0

Челси се подигра с Юнайтед и Моуриньо

  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • моуриньо-
  • конте-
  • азар-
  • педро-
  • азар

Лондончани съсипаха съперника си с 4:0

Челси се подигра с Юнайтед и Моуриньо - 1
Снимка: БТА/АР

Завръщането на Жозе Моуриньо на стадиона на Челси - "Стамфорд Бридж", беше кошмарно, след като Манчестър Юнайтед претърпя тежка загуба с 0:4 от "сините". През всички 90 минути възпитаниците на Антонио Конте играха с много по-голям заряд и буквално разнищиха съперника си и направиха деня на Специалния черен.

Сблъсъкът в Лондон започна трагично за гостите, след като още в 30-ата секунда Педро откри резултата без Златан Ибрахимович и компания да са играли с топката. Голът подейства като допинг за домакините и те създадоха още напечени моменти пред Давид де Хеа. Така се стигна до 21-ата минута, когато логичното се случи и Гари Кейхил едва не скъса мрежата за 2:0.

Челси се подигра с Юнайтед и Моуриньо
Снимка: БТА/АР

След това на Тибо Куртоа му се наложи да показва класа при изстрели на Андер Ерера и Джеси Лингард. До края на полувремето резултатът остана непроменен, но Давид Луис беше пожален след фаул с бутоните напред срещу Мауран Фелаини. След почивката погромът за Юнайтед стана пълен. Еден Азар записа името си сред голмайсторите, а в 71-ата минута Н’Голо Канте оформи крайното 4:0.

С успеха Челси се изкачи на 4-то място в класирането с 19 точки, колкото има и Тотнъм. Манчестър Сити, Арсенал и Ливърпул пък са с по 20 т., а Юнайтед остава на 7-ма позиция с 14 т.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА