Last news in Fakti

24 Октомври, 2016 21:15 1 204 0

Топузаков: Не ме е страх, готов съм

  • топузаков-
  • готов-
  • левски

Елин Топузаков прие смело предизвикателството да замени подалия изненадващо оставка тази събота Люпко Петрович начело на Левски.

В случай че работата му в тандем с асистента му Асен Букарев даде резултат, новият старши треньор на "сините" дори да запази поста си и след Нова година.

“Със сигурност беше изненадващо това, което се случи този уикенд. Приемам отправеното ми предизвикателство и вярвам, че няма да се окажа само временен вариант. Аз съм амбициозен човек и е нормално да имам такова желание. Преди години, когато бях на 17, мечтата ми бе да заиграя и да се утвърдя в състава на Левски. Сега отново мечтая да се докажа тук, но вече като треньор”, не скри амбициите си Топузаков.

“Благодарен съм на Люпко Петрович, тъй като ми помогна много през тези пет месеца, в които бяхме един добър екип. Показа ми много тънкости, а на раздяла ми пожела и късмет в борбата за титлата. Наясно съм, че ни очакват тежки битки, но всички сме убедени и дълбоко вярваме, че може да постигнем целта си в края на сезона”, заяви новият наставник на “сините”, който очаква тежък сблъсък за Купата на България тази сряда с Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА