27 Октомври, 2016 06:00 1 160 0

Прогноза на деня: Палермо - Удинезе

  • палермо-
  • удинезе-
  • прогноза на деня-
  • серия "а"

"Зебрите" постепенно намират формата си и виждат светлина в края на тунела

Прогноза на деня: Палермо - Удинезе - 1
Снимка: БТА/АР

За днешната "Прогноза на деня" екипът на Факти.бг подбра срещата от междинния десети кръг на италианската Серия "А" между съставите на Палермо и Удинезе.

Домакините от Палермо се представят доста слабо от началото на шампионата в Италия. Отборът от Сицилия е трагичен домакин - "розово-черните" нямат нито една спечелена точка в четирите мача от местното първенство на своя "Ренцо Барбера". Положението става още по-отчайващо, взимайки предвид и факта, че Палермо е вкарал един-единствен гол у дома през сезона.

Удинезе също не се представя по най-добрия начин до момента, но "зебрите" имат и поводи за радост. Въпреки пораженията от Сасуоло, Лацио и Ювентус, момчетата на Джузепе Якини се вдигнаха и победиха убедително Пескара с 3:1 в последния си мач. Така те събраха 10 точки и дишат малко по-спокойно над зоната на изпадащите, където всъщност е Палермо.

Прогнозата на Факти.бг за този сблъсък е 2 (победа за Удинезе). Коефициентът при повечето букмейкъри за подобен изход на двубоя е около 2.5.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА