Last news in Fakti

27 Октомври, 2016 01:00 670 0

Моджи не е впечатлен от халфовата линия на Юве

  • ювентус-
  • юве-
  • лучано моджи-
  • халфове-
  • полузащита

Моджи обаче похвали нападателите на "старата госпожа"

Моджи не е впечатлен от халфовата линия на Юве - 1
Снимка: БТА/ AP

Лучано Моджи заяви, че в настоящата халфова линия на Ювентус липсва креативност. Бившият директор на „бианконерите“, чието име бе в епицентъра на скандала „Калчополи“, не е впечатлен от полузащитниците на тима.

„Халфовете не са на същото ниво, на което бяха преди години. Вече го няма и Пирло, няма играчи, които да дадат кураж на другите“, заяви Моджи пред Bwin Sports.

Той все пак добави, че това може да се промени. Моджи подчерта също, че завръщането на Клаудио Маркизио след тежка контузия ще се отрази положително на тима.

Ексдиректорът заяви, че заради Пауло Дибала и Гонсало Игуаин Ювентус е един от най-добрите тимове на Стария континент.

Ювентус заема първото място във временното класиране на италианското първенство след седем победи от девет мача от началото на сезона. Голямата цел на тима през настоящата кампания е атака на трофея в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА