Last news in Fakti

26 Октомври, 2016 22:59 848 0

Йоргачевич: Болката е голяма, имахме много шансове

  • йоргачевич-
  • болката-
  • имахме много шансове

Стражът на Левски Боян Йоргачевич коментира след отпадането на тима си от турнира за Купата на България (след 2:3 срещу Черно море), че всички играчи са еднакво виновни.

"Мерси за подкрепата на нашите фенове. Нокаут системата е такава, че всяка грешка се заплаща скъпо. Честитя на Черно море! При 2:2 можехме да поведем, ако Божидар Краев беше вкарал гол.

Къс е пътят до Европа през Купата. Имахме много шансове, това е истината. Извинявам се на феновете. Болката е голяма, но се фокусираме в първенството.

Професионалисти сме и трябва да играем. Кой ще е тук или няма да е тук - не трябва да коментираме. Винаги ще има треньори, директори…

Отговорът трябва да дадат треньорите, директорите и управата. Ние играем.

Всички сме виновни. Няма повече или по-малко виновен от футболистите", отговори Йоргачевич на въпрос дали катаклизмите на "Герена" с оставката на Люпко Петрович са се отразили на представянето на отбора в днешния мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА