Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 18:25 910 0

Хулиганите на Уест Хям с доживотни забрани

  • уест хям-
  • фенове-
  • хулигани-
  • забрани-
  • доживотни

Привържениците, причинили безредици по време на мача с Челси, ще бъдат сурово наказани

Хулиганите на Уест Хям с доживотни забрани - 1
Снимка: БТА/АР

Ръководството на Уест Хям ще накаже сурово своите фенове, причинили безредици по трибуните на „Лондон Стейдиъм“ по време на мача с Челси за Купата на Лигата, игран в сряда, информира „Гардиън“.

200 от хулиганите на "чуковете" ще получат доживотни забрани да посещават двубоите на любимия си отбор. В края на срещата, спечелена от Уест Хям с 2:1, двете агитки започнаха да се замерят със седалки, монети, бутилки и други предмети, а малкия брой наети стюарди изпуснаха положението извън контрол.

Благодарение на видеонаблюдението на стадиона са били идентифицирани 200 от привържениците на домакините и именно те получават тежката забрана.

"Установихме кои са всички нарушители на реда и ще им бъдат наложени забрани. Футболът няма нужда от такива хора, а близо 55 000 са тези, които чакат в списъците за абонаментна карта за мачовете на Уест Хям ", сподели вицепрезидентът на клуба Карън Брейди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА