Last news in Fakti

2 Декември, 2016 11:57 1 651 0

Убиха играч по американски футбол заради инцидент на пътя

  • макнайт-
  • гасър-
  • стрелба-
  • американски футбол-
  • смърт

Джо МакНайт застрелян в Ню Орлиънс

Убиха играч по американски футбол заради инцидент на пътя - 1
Снимка: БТА/АР

Бившият играч по американски футбол Джо МакНайт е бил застрелян след пътен инцидент в Ню Орлиънс. 28-годишният американец, който записа три сезона в NFL с екипа на Ню Йорк Джетс, е бил прострелян многократно в четвъртък вечерта.

Той е обявен за мъртъв от медиците, които се отзовали на обаждане от свидетел. Заподозреният се казва Роналд Гасър. Той моментално е бил арестуван от полицията. Свидетелка разказа, че видяла свада между моторист и шофьор на лек автомобил. Тя твърди, че мотористът се опитвал да се извини на МакНайт, който карал автомобил. Свадата се разраснала и мотористът извадил оръжие и застрелял бившия играч по американски футбол. Впоследствие Гасър застанал над ранения МакНайт и изстрелял още няколко куршума в тялото на МакНайт.

Ню Йорк Джетс моментално излязоха със съобщение в Туитър: "Почивай в мир, Джо МакНайт. Съболезнования на неговите близки и приятели."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА