Last news in Fakti

10 Декември, 2016 14:38, обновена 10 Декември, 2016 15:04 1 864 1

Полицаи застреляха футболист по невнимание

  • полиция-
  • футболист-
  • невнимание-
  • аржентина

Инцидентът се е случил в Аржентина

Полицаи застреляха футболист по невнимание - 1

Полицай застреля по невнимане в главата футболист в Аржентина с гумен куршум, докато играчът се опитвал да омиротвори хулигани, причинили безредици. Пострадалият е хоспитализиран.

26-годишният полузащитник Франко Кирос от състава на Алмагро тръгнал да усокоява феновете на тима си, разгневили се от победното попадение на Атлетико Парана в последната минута на двубоя.

Униформените също се намесили мигновено и насочили оръжията си към тълпата, искайки да ги отблъснат и разпръснат. Това нямало ефект и те започнали да стрелят с гумени куршуми, но в хаоса пострадал именно Кирос.

Двубоят от Примера Б Насионал, игран на стадион "3 февруари" в столицата Буенос Айрес завърши 1:0 в полза на гостуващия тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.