Last news in Fakti

10 Декември, 2016 16:52, обновена 10 Декември, 2016 17:00 872 0

Левски се измъкна и срещу Верея

  • левски-
  • верея-
  • първа лига

"Сините" се наложиха с минималното 1:0 като гост

Левски се измъкна и срещу Верея - 1
Снимка: Официален сайт на Левски

Верея (Стара Загора) загуби домакинството си на Левски с 0:1 в среща от 18-ия кръг на Първа лига. Двубоят започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите от влаковата експлозия в село Хитрино по-рано днес.

Левски бе по-активният отбор на терена през по-голямата част от времето, но "сините" не успяха да материализират преимуществото си до 68-ата минута, когато Антонио Аниете "разпечата" вратата на заралии. Впоследствие попадението се оказа и победно за столичани.

В края на първото полувреме пък Верея остана с десет души на терена, тъй като Елиаш бе изгонен с втори жълт картон за удар в лицето срещ Роман Прохазка.

Така Левски събра 40 точки и продължава да гони първия Лудогорец в класирането. Разградчани са с 43 точки, но и два мача в запас. Верея е на седма позиция с 22 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА