Last news in Fakti

15 Август, 2012 09:47 1 762 1

Станка Златева: Още не приемам второто място

  • илиана раева-
  • станка златева-
  • олимпиада

По думите й това, че имаме само два медала от Олимпиадата, е малшанс.

Станка Златева: Още не приемам второто място - 1
Снимка: БГНЕС

Не може, когато някой се провали, да обвинява другите". Така състезателката ни по борба Станка Златева коментира пред bTV обвиненията на Илияна Раева, че няма държавна политика за спорта.

"Министърът се опита да направи много неща за спорта - строят се зали, увеличиха премиите и заплатите, но това са ни възможностите в момента", заяви Златева."Нямаме право да се сърдим".

"Няма как да се надскочим. Не може някой като се провали да обвинява другите", заяви Златева.

Състезателката по борба заяви, че и тя не се радва на второто си място.

"Второто място не го приемам още. През цялото време съм искала нещо друго и не му се радвам на този медал", допълни Златева.

За съперничката си на финала рускинята Наталия Воробьова, Станка заяви, че тя е по-млада и по-малко обременена с очаквания на околните.

"Аз участвам на всяко състезание и от мен се очаква победа", заяви Златева. Тя обаче е категорична, че не е подценила съперничката си, която често наричат „детето чудо”.

"Чувствах се много спокойна, вече виждах медала, но една ситуация, един миг и всичко приключи".

Златева заяви, че треньорът и Симеон Щерев, който е със скъсан мускул на бицепса и трябва да бъде опериран по най-бързия начин, отказал да изостави Станка и останал с нея до края на Олимпиадата.

"Само можем да му благодарим за жертвите, които прави", заяви Златева, която вече мисли за световното първенство през септември.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грую

    0 0 Отговор
    Второто място си е постижение, а две втори места са още по-голямо постижение. Все пак човек си има съдба, а аз съм имам наблюдението, че можеш да спечелиш само ако предизвикаш съдбата мълчаливо за да останеш настрани от хорската жлъч, завист и злоба. Иначе просто се пенсионираш с мераците си. Колкото човек е по-навоисоко, толкова са по-силни недоброжелателите му и толкова по-мълчалив следва да бъде, когато предизвиква съдбата си.