Last news in Fakti

24 Март, 2021 16:43 3 676 3

Казийски и Стойчев отиват заедно в Перуджа?

  • стойчев-
  • тандем-
  • перуджа-
  • интерес-
  • трансфер-
  • волейбол-
  • казийски

Двамата могат да продължат да работят в екип в италианския волейболен гранд

Казийски и Стойчев отиват заедно в Перуджа? - 1
Снимка: БГНЕС

Българският треньор Радостин Стойчев е в полезрението на президента на Сър Сейфти Конад (Перуджа) Джино Сирчи, информира най-популярният волейболен сайт в Италия и света volleyball.it. Според новина в италианското издание „Адидже“ в Тренто, подписана от Никола Балдо, се казва, че е възможно Радостин Стойчев да е новият наставник на Перуджа.

"Има все по-настойчиви слухове, че Сър Сейфти Конад (Перуджа) може да смени треньора Витал Хейнен през новия сезон. Това ще зависи от много фактори, не на последно място от резултатите, които ще получи във финала на този сезон, но изглежда, че президентът Джино Сирчи вече е помислил как ще трябва да продължи отборът. Идеята е тимът да бъде поет от Радостин Стойчев, който има възможност да напусне Верона, за да поеме тима от Умбрия и да се върне, за да се бори за челните позиции както в Суперлигата на Италия, така и в Шампионската лига", твърди Никола Балдо.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Катър

    6 12 Отговор
    Не ни занимавайте с тези безродници. Играят и работят само за пари. Няма национален отбор за тях.
  • 2 Мимч

    5 12 Отговор
    Може да се каже,че са родоотстъпни и и национални предатели...
  • 3 Гост

    14 1 Отговор
    А ти знаеш ли, как се фалшифицират платежни документи издадени от чуждестранен клуб за да може волейболистът-роб да покаже, че взема по - малка сума на господаря си, който му държи правата, за да му бутне по - тънък плик под масата, за да му подпише разрешителното да играе в чужбина?
    Ето за това и още безброй други неща се бореше Матей, но такива дребни душици, като вас дори не могат да го осмислят, дори да ги удари по челото...
    Не е родоотстъпник, а един от малкото, които са готови да поемат негативите в опит да направят нещо за другите, защото така е правилно.
    Но, какво ли си губя времето да обяснявам... Има една много хубава приказка: "Всеки каторжник си заслужава тъмничаря...".