Last news in Fakti

10 Януари, 2013 15:13 2 042 2

Феновете на Ботев (Пловдив) се застъпиха за Валери Божинов

  • ботев пловдив-
  • бултрас-
  • фенове-
  • валери божинов
Феновете на Ботев (Пловдив) се застъпиха за Валери Божинов - 1
Снимка: БГНЕС

Феновете на Ботев (Пловдив) излязоха с официално опровержение в своя сайт по повод наскоро излезлите информации, че те са против трансфера на Валери Божинов в любимия им отбор.

“Вкарването на интриги по оста на вероятния трансфер на националния нападател Валери Божинов в Ботев продължава с пълна сила. Появиха се статии, които, разбира се без да цитират, обявиха дори, че феновете на Ботев не сме искали Божинов да играе в Ботев заради това, че в някакъв момент се бил снимал с черно-бял екип.Единственото достоверно място за мнението на феновете на 100-годишния клуб е форумът в Bultras.com. Там подобни мнения няма, напротив, дори бе изваден от "архива" един момент, в който Валери Божинов играе в контрола за Ботев и вкарва два гола с жълто-черната фланелка.

Тези интриги са за сметка на авторите им, които не могат да повярват до каква степен Ботев се възражда. Омразата им, съчетана с плиткоумието, плоската фенщина и откровената злоба само могат да ни радват - това показва точно колко сериозен става клубът ни и колко зле действа това на шайка драскачи, вадещи си хляба на копаните на няколко клуба.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 D.K.

    0 0 Отговор
    Изключително неприятна перспектива за привържениците на Ботев Пловдив, но пък голям шанс отборът да присъства изключително често в страниците на жълтите вестници - жалко би било ако след време Ботев стане предмет на подигравка по повод на тези намерения и евентуален трансфер. Трябва да е ясно, че колкото по-малко е чалгата в един отбор, толкова е по-добър неговият футбол (Валидно е и за всички останали дейности в страната).
  • 2 гост

    0 1 Отговор
    тоя никой не го иска защо ли...???????