Last news in Fakti

13 Август, 2021 16:15 1 115 0

Петко Христов може да дебютира тази вече за Специя

  • христов-
  • група-
  • дебют-
  • купа на италия-
  • специя-
  • порденоне

Защитникът попадна в групата на отбора за гостуването на Порденоне за Купата на Италия

Петко Христов може да дебютира тази вече за Специя - 1
Снимка: БГНЕС

Българският национал Петко Христов може да запише дебют за новия си отбор Специя тази вечер. Защитникът попадна в групата на отбора за гостуването на Порденоне за Купата на Италия, като мачът е с начален час 18:45 българско време. 22-годишният играч така и нямаше възможност да дебютира за тима по време на лятната подготовка, тъй като всички контроли на “бианконерите” бяха отменени заради бума на коронавирус в клуба. Сега обаче Христов може да запише първите си минути за Специя след трансфера си от Фиорентина. Очаква се той да бъде титуляр в състава на Тиаго Мота за днешната среща.

Междувременно, със сигурност няма да има българско участие в днешния двубой между Фиорентина и Козенца, който също е за Купата на Италия. Юношеските ни национали в тима от Флоренция - Иван Андонов и Димо Кръстев, не попаднаха сред избраниците на Винченцо Италиано за мача, като вместо това водят подготовка с Примаверата на клуба, след като бяха част и от летния тренировъчен лагер на първия състав.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА