Last news in Fakti

5 Април, 2013 15:21 1 263 0

От Манчестър Юнайтед се борят с тишината

  • манчестър юнайтед-
  • олд трафорд-
  • атмосфера-
  • фенове
От Манчестър Юнайтед се борят с тишината - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Ръководството на Манчестър Юнайтед е сериозно притеснено, че публиката на “Олд Трафорд” става все по-тиха и апатична. Така червените дяволи се лишават от подкрепата на своя 12-и играч, който в ключови моменти може да повлияе на развоя на даден мач.
 
Клубът вече е провел среща с представителите на феновете, на която са обсъдили тази тема. Най-върлите фенове обяснили, че основната причина трибуните да са смълчани е корпоративната политика на клуба. Според тях решението на Юнайтед да предоставят билети на бизнеспартньори туристи се оказва пагубно за атмосферата по трибуните. 
 
За да преборят тишината по трибуните от Юнайтед са се обърнали към специалисти, които да намерят решение на проблема. 
 
Една от първите мерки е да се извърши промяна в разположението на привържениците. Целта е да се създаде специален “пеещ сектор”. В него ще сядат ултраси, които ще дерат гърла 90-минути и по този начин ще “заразяват” с примера си и останалите фенове на стадиона. Освен това се предвижда въвеждането на отговорници за специални хореографии, които да раздвижат ситуацията по трибуните.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА