Last news in Fakti

21 Декември, 2021 12:43 1 317 1

Два тима от Германия следят звезда на ЦСКА

  • юрген матей-
  • цска-
  • втора бундеслига-
  • футбол

На „Армията“ обаче трудно ще се разделят с един от най-добрите си футболисти в средата на сезона

Два тима от Германия следят звезда на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей е хванал окото на два германски клуба, пише БЛИЦ. Става въпрос за тимове от Втора Бундеслига, заемащи първите шест места във временното класиране. Засега конкретна оферта няма, но немците следят под лупа изявите на Матей с червения екип от близо два месеца.

На „Армията“ обаче трудно ще се разделят с един от най-добрите си футболисти в средата на сезона. Още повече, че след снощната победа над Лудогорец ЦСКА се върна в играта за титлата и ще зимува само на две точки от първото място.

Точно 28-годишният нидерландец отбеляза гола за успеха с 1:0, разписвайки се с глава в 77-ата минута. Това не е първото важно попадение на централния защитник през настоящия сезон. Юрген бе големият герой и при голяма европобеда над Виктория (Пилзен) с 3:0, пратила ЦСКА в груповата фаза на Лигата на конференциите.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 14250

    2 0 Отговор
    Два клуба заемат първите шест места във Втора Бундеслига.
    Ашколсун, както казват французите !