Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 16:00 2 091 6

Джокович призна, че синът му е фен на Надал

  • новак джокович-
  • рафаел надал

Той дори иска баща му да играе с него, за да може да се снимат заедно

Джокович призна, че синът му е фен на Надал - 1
Снимка: БГНЕС

Новак Джокович си има достатъчно проблеми в момента, че да разбере, че синът му стиска палци на един от големите му съперници на корта - Рафаел Надал. Това призна той в интервю пред британски медии.

Не исках да гледам мача, тъй като исках да играя в него. Беше забавно, тъй като жена ми подкрепяше Данийл Медведев, а синът ми - Надал“, каза Ноле по адрес на финала на Australian Open тази година, в който „Матадора“ спечели 21-вата си титла от „Големия шлем“, изпреварвайки сърбина по този показател.

Малкият Стефан е признал още, че иска баща му да играе отново срещу своя фаворит, за да може да се запознае с него и да си направят снимка заедно.

За сега обаче не е ясно кога това ще бъде възможно, защото световният №1 все още отказва да се ваксинира срещу COVID-19, а това застрашава участието му в някои от най-престижните турнири по тенис.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мародер

    2 6 Отговор
    И какво от това? Баща му му дърпа ушите а Надал не - за това му е фен!
  • 2 Ковидарите

    2 2 Отговор
    Надал е...
  • 3 Дилдо

    6 4 Отговор
    Рафаел Надал е велик шампион.
  • 4 Сетиен

    7 3 Отговор
    Като всеки балканец, синът му е възпитан да симпатизира и подкрепя по-слабите. Пример от България - колко много фенове имат Левски :)
  • 5 Сетиен

    5 6 Отговор
    Признавам Рафаел Надал за най-великия в историята на тениса.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.