Last news in Fakti

1 Март, 2022 12:30 3 044 2

Бербатов: Роналдо е тотален професионалист, оставете го да играе!

  • димитър бербатов-
  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Липсата на голове при Роналдо може да е проблем за всички, но не и за мен

Бербатов: Роналдо е тотален професионалист, оставете го да играе! - 1
Снимка: БГНЕС

Димитър Бербатов защити Кристиано Роналдо от критиките в Англия заради слабата му форма. Петкратният кавалер на "Златната топка" има едва един гол в последните 10 мача на "Манчестър Юнайтед". Информации в различни медии твърдят, че временният треньор Ралф Рангник е изгубил напълно търпение към Кристиано.

"Липсата на голове при Роналдо може да е проблем за всички, но не и за мен - каза Бербатов, цитиран от "Труд". - Когато резултатите не са добри, винаги звездата е под прицел. В този момент това е Кристиано Роналдо. На терена обаче са 11 футболисти и вината трябва да бъде поделена. Хората да не забравят, че той вече е на 37 години. Затова от време на време му е позволено да изиграе и лош мач. Но не мисля, че Роналдо е проблемът. "

"Той прави достатъчно за "Юнайтед". Феновете искат повече заради стандартите, които Кристиано сам постави. Винаги ще има такива, които да го критикуват след слаб мач и сега те поеха топката. Но всеки трябва да има предвид възрастта му, неговата игра, но и на целия отбор. Роналдо също се нуждае от съотборници, за да даде повече. Така е нормално във футбола."

"Роналдо е тотален професионалист, ще говори с треньора и ще играе по-силно. Всеки в "Юнайтед" трябва да се подобри. Стандартите са по-високи от това, което виждаме в момента. Роналдо е реалист и го знае. Не е нужно някой да му го обяснява. Всичко, което е постигнал във футбола, не е заради късмет, а защото знае какво да прави на терена. Стига са му се качвали на главата, а да го оставят да играе."

Бербатов призова "Манчестър Юнайтед" да бъде по-постоянен в представянето си. "Предстоят мачове със "Сити", "Тотнъм", "Атлетико" и "Ливърпул" - припомни бившият голмайстор на "дяволите". - На хартия серията е много трудна, но това е "Манчестър Юнайтед". В отбора има големи футболисти. Те могат да правят страхотни мачове. Никой не трябва да отписва "Юнайтед". Отборът може да бие всеки, но може да се спъне и в "Уотфорд". Това ме влудява. Трябва постоянност."

В същото време хаосът при световния и европейски шампион "Челси" се засили значително. След като Роман Абрамович предаде властта на шестима от благотворителната фондация в клуба, двама от тях вече искат да подадат оставка. Никой не знае дали Абрамович е напълно категоричен в намерението си и дали ще продължи да издържа клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ефбет

    4 1 Отговор
    Татуираният предател аристократ орново за Манчестър говори. На кое място в Ефбет първенството е Ман Юнайтед?
  • 2 Барби, а сега коментирай

    0 1 Отговор
    и ситуацията в Керала(Инд)... Или в Леверкузен...в Тотнъм... Монако... ПАОК...тоест в отборите, в които не беше златната пейка!