Last news in Fakti

22 Март, 2022 23:00 1 227 3

Надал остава извън корта повече от месец

  • рафаел надал

„Матадора“ иска да е максимално свеж за сезона на клей

Надал остава извън корта повече от месец - 1
Снимка: БГНЕС

Рафаел Надал ще пропусне следващите 4 до 6 седмици от кортовете по тенис. Това обявиха от щаба му, след като стана ясно, че е спукал ребро във финалите на Индиън Уелс.

„Матадора“ загуби първия си мач за сезона именно на „Мастърс“ турнира, като отстъпи на Тейлър Фриц, едва завършвайки мача с болки в гръдния кош.

35-годишният Надал със сигурност пропуска престижните надпревари в Маями и Монте Карло, но надеждите му са, че ще играе на ATP 1000 в Мадрид в началото на май, за да се подготви максимално добре за „Ролан Гарос“, който тази година ще се играе между 22 май и 5 юни.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Паразит

    9 3 Отговор
    Рафаел Надал няма спукано ребро (играе тенис а не ръгби... )! Оплакванията му (съгласно по авторитетни от Фатки медии) са свързани със затруднено дишане. Но..., няма страшно... това е просто пост-ваксинационен синдром който обикновенно изчезва след изчезването на спортиста.
  • 2 Тупан

    3 1 Отговор
    Въпросът е докога Наддал от Банкя ще остане извън обсега на ласките на бай Ставри.... па да вземе да повлече минискус доста безродници и професионални крадци да натискат койките в затвора.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.