Last news in Fakti

5 Ноември, 2022 09:57 823 0

Фернандо Сантош: В един момент се притеснявах за Роналдо

  • роналдо-
  • кристиано-
  • фернандо сантош-
  • португалия-
  • световно-
  • манчестър юнайтед

Кажете ми обаче кога някой си е представял, че Кристиано няма да играе редовно, казва наставникът

Фернандо Сантош: В един момент се притеснявах за Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош призна, че е следил с тревога ситуацията около Кристиано Роналдо, който за кратко беше изваден от състава на Манчестър Юнайтед заради отказа си да влезе като резерва в мача срещу Тотнъм. От началото на сезона нападателят по-често остава на резервната скамейка и Сантош е бил притеснен от този факт предвид наближаващото Световно първенство, предава sportal.bg.

“Не обичам да се меся в работата на колегите си. Кажете ми обаче кога някой си е представял, че Роналдо няма да играе редовно. Факт е, че сега нещата стоят по друг начин. Кристиано е говорил с треньора си. Той беше титуляр в последните няколко мача - срещу Шериф, Уест Хам и Реал Сосиедад. Игра не само в Лига Европа, но и в Премиър лийг”, коментира Сантош пред португалската Sport TV.

“Допреди известно време можеше да се говори за липса на игрови ритъм, но към момента такъв проблем не съществува. Да, имаше момент, когато се вълнувах за случващото се с Кристиано. Това се случи, когато ми съобщиха, че той няма да тренира с първия отбор на Манчестър Юнайтед. Да се подготвяш индивидуално е доста трудно. Сега всичко е наред и пред Роналдо има много мачове”, добави Фернандо Сантош.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА