Last news in Fakti

6 Ноември, 2022 15:18 693 1

Александър Лазаров стартира с победа за ЧРД на турнира по тенис в Роан

  • александър лазаров-
  • роан-
  • кузманов-
  • андреев

Място в основната схема вече имат други двама българи - Димитър Кузманов и Адриан Андреев

Александър Лазаров стартира с победа за ЧРД на турнира по тенис в Роан - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Лазаров се класира за втория кръг на квалификациите на турнира по тенис на твърда настилка в зала от сериите "Чалънджър" във френския град Роан с награден фонд 90 280 евро. Лазаров, който днес навършва 25 години, победи на старта мароканеца Елиот Беншетри с 6:4, 6:1 в мач, продължил час и 10 минути, предава БТА.

Българинът имаше проблеми само в първия сет. Той поведе с 2:0, допусна обрат и изоставане с 2:3, но до края на частта даде само още един гейм на противника си. С два пробива във втория сет Лазаров, поставен под номер 1 в схемата на пресявките, стигна до успеха.

Негов съперник в сблъсъка за влизане в основната схема ще бъде представителят на Естония Марк Ладжал.

Място в основната схема вече имат други двама българи - Димитър Кузманов и Адриан Андреев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    0 0 Отговор
    Ако искате да направите Тенисист застрашаващ първите 10 ,трябва ДЪРЖавата да финансира екип от масажист до парапсихолози и множество треньори.игра в такива турнири за дребни пари ,отиващи на.... ти на мен аз на теб....,не могат да създадът играч.Таванът е да се създаде 2ри Григор Димитров с много финансови инвестиции от страна на Семейството!