Last news in Fakti

19 Декември, 2022 13:22 6 524 8

Фенове на Аржентина пуснаха клипове за игра с ръка преди дузпата за 3:3

  • футбол-
  • килиан мбапе-
  • аржентина-
  • франция-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022-
  • дузпа

Тази ситуация предхожда ситуацията за дузпата, така че според аржентинските фенове решението за 11-метров наказателен удар е трябвало да бъде анулирано

Фенове на Аржентина пуснаха клипове за игра с ръка преди дузпата за 3:3 - 1
Снимка: БГНЕС

Дискусиите около съдийските решения и евентуалните пропуски на ВАР по време на вчерашния финал на Световното първенство в Катар продължават. След като се изказаха доста мнения относно първата дузпа на Аржентина, феновете започнаха да забелязват и някои подробности, които убягнаха по време на самия мач, изпъстрен с множество събития.

Вече обърнахме внимание на ширещата се в социалните мрежи теза, че вторият гол на Лионел Меси е трябвало да бъде отменен заради това, че миг преди топката да премине голлинията е имало 13 играчи на „албиселесте“ на терена. В отговор на това обаче феновете на другия отбор също откриха нарушение, заради което е трябвало да бъде анулирана втората дузпа на Франция, с която Килиан Мбапе направи резултата 3:3.

В 117-ата минута Коман центрира от ъглов удар, след което двама играчи на „петлите“ скочиха за топката и след рикошет тях стигна до Мбапе. Ударът на нападателя срещна ръката на Монтиал и Шимон Марчиняк правилно посочи бялата точка. Появиха се обаче клипове, които показват, че Упмакано играе с ръка преди топката да стигне до Мбапе. Тази ситуация предхожда ситуацията за дузпата, така че според аржентинските фенове решението за 11-метров наказателен удар е трябвало да бъде анулирано.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    32 3 Отговор
    Както се казва "мачът е свирен", медалите и купата са раздадени, какъв смисъл има да, се чопли?

    Коментиран от #5

  • 2 сектант

    17 14 Отговор
    и с най-добрите вар технологии българина ПАК ще каже, че мача е нагласен. Защото е българин и обича на всичко да е контра, понеже е комплексиран и така печели внимание.
  • 3 Адолф

    5 34 Отговор
    Аржентина, Бразилия, Венецуела.........,са втора категория хора за което трябва да се вземат подобаващи мерки.

    Коментиран от #7

  • 4 КОЙ...кой кой..🤔

    8 20 Отговор
    Зарази отбора на франция с ГРИП и кой плати на латиноамерикански бедняци да напълнят стадиона с най скъпи билети...кой...пу.ИН....ти ли,А🤔......
  • 5 Соваж бейби

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "тренер":

    Ако се налага да се преиграе срещата ,не следя всички спортни новини далеко съм от такива теми !Само футбола събира хората на вън и в домашни условия ,даже и жени само това гледам .Тука ще правят тепърва разследване за вируси,телефонни и евентуално други поткупи ,скрито няма да остане .Та вие ако наистина сте треньор ,бихте ли си извадили от отбора най добрите играчи в решаващия последен мач и минути ,хора които донесоха купата бяха на пейката ???Можеш ли да обясниш,надявам се лукчо тренер да даде логично обяснение ,като наблюдател и далеко от спортна компетентност но видях аномалия , съм в шок .
  • 6 4444

    2 1 Отговор
    Ами тази е поредната простотия на Факги, а глупостите за Роналдо и Меси в края на статията от къде дойдоха?
  • 7 123

    12 1 Отговор

    До коментар #3 от "Адолф":

    А с чистокръвните французи, какво ще праним???
  • 8 Ааа

    1 0 Отговор
    Що не кажат,убиеца румберо,защо няма картон????още в 7 мин.нокалтира Лорис????а индианци...