Last news in Fakti

21 Февруари, 2023 07:00 2 510 4

ЦСКА вече е собственик на още един голям имот

  • цска-
  • футбол-
  • панчарево-
  • арена цска

“Червените” са внесли 7 124 500 лева в дружеството, а до 23 месеца трябва да осигурят и останалите 75% от дела си

ЦСКА вече е собственик на още един голям имот - 1

ЦСКА, чрез дружеството си “Арена ЦСКА”, е съсобственик не само на стадион “Българска армия”, но и на базата в Панчарево. Това става ясно след вписването в Търговския регистър на “Спортни имоти Българска армия” - съвместно дружество между “червените” и държавата, в което двете страни държат по 50 %.

След официалната регистрация на “Спортни имоти Българска армия”, която стана факт вчера, се изясни, че в непаричната вноска на държавата, която е в размер на 28 498 000 лева, влиза и базата на Панчарево.

От своя страна “червените” са внесли 7 124 500 лева в дружеството, а до 23 месеца трябва да осигурят и останалите 75% от дела си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 По скоро

    10 18 Отговор
    Литекс - Ловеч е собственик на софийски имот .
  • 2 ...

    2 10 Отговор
    кради кради не му мислиии...
  • 3 На вниманието

    2 7 Отговор
    На общината. Дайте му и пътя от стадиона до базата. Колко му е.
  • 4 САМО В Бг..34г.

    12 0 Отговор
    До като ЦСКА и Лудогорец играят футбол то в Левски се радват на единственото : Мъри е "ТРЕНЬОР НА ГОДИНАТА" ама с най-много ZAGUBI . Такъв ПРИЗ може да бъде даден само в Бг. ,за такива "успехи"