Last news in Fakti

24 Март, 2023 17:55 2 288 2

Бранител обяви Димитър Бербатов за най-добрия, срещу когото е играл

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • люксембург-
  • ерик хофман

Защитникът разкри също, че най-добрият отбор, срещу който е играл, е Португалия с Нани, Фиго, Деко, Кристиано Роналдо и Педро Паулета в редиците си

Бранител обяви Димитър Бербатов за най-добрия, срещу когото е играл - 1

Бившият национален защитник на Люксембург - Ерик Хофман (88 мача за страната), отговори в интервю на въпрос за най-добрия нападател, срещу когото се е изправял. Без колебание Хофман посочи българския стрелец от близкото минало.

На въпрос на вестник "Льо Котидиен" кой е най-силният футболист, срещу когото е играл, Хофман изстреля: "Българинът Бербатов от времето, когато играеше в Манчестър Юнайтед. Той направо ни размаза! Не успявахме да му отнемем топката. Винаги правеше правилното движение. На практика той ни победи съвсем сам".

Защитникът разкри също, че най-добрият отбор, срещу който е играл, е Португалия с Нани, Фиго, Деко, Кристиано Роналдо и Педро Паулета в редиците си.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаха

    14 1 Отговор
    Мддда голям е Бербатов
  • 2 Нспп

    4 0 Отговор
    Не е играл белот срещу Гонзо, затова така говори