Last news in Fakti

29 Март, 2023 07:00 1 361 1

Гарет Бейл се сбогува с уелските феновете

  • гарет бейл-
  • уелс-
  • футбол-
  • фенове

Искам само да кажа, беше огромна чест да представлявам страната и да играят пред най-добрите фенове в света

Гарет Бейл се сбогува с уелските феновете  - 1

Гарет Бейл се появи на "Кардиф Сити Стейдиъм" преди старта на двубоя от европейските квалификации между Уелс и Латвия. Бившият национал на Уелс, който прекрати футболната си кариера изнесе реч пред хилядите запалянковци.

"Искам само да кажа, беше огромна чест да представлявам страната и да играят пред най-добрите фенове в света", сподели голмайсторът на Уелс в едно емоционално сбогуване.

"Вие сте подкрепяли мен, семейството ми и отбора през всички висоти и падения, не мога да ви се отблагодаря", допълни Гарет Бейл.

"Очевидно ще ми липсва да играя пред вас, но продължавайте да подкрепяте момчетата. Вие, феновете,правите уелския футбол толкова специален. Ще викам за тима, точно като вас. Надяваме се, че ще се видим в бъдеще!", завърши той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бамбука

    1 0 Отговор
    Страхотен футболист. Заслужен отдих.