Last news in Fakti

13 Април, 2023 07:30 871 2

Мбапе: Трофей в Шампионската лига с ПСЖ - това е всичко, което ми трябва!

  • килиан мбапе-
  • псж-
  • шампионска лига-
  • футбол-
  • трофей

Мбапе е имал конфликти със съотборниците си в съблекалнята тази година, докато се бори за по-голяма лидерска роля

Мбапе: Трофей в Шампионската лига с ПСЖ - това е всичко, което ми трябва! - 1
Снимка: БГНЕС

Килиан Мбапе даде недвусмислен отговор, вричайки се във вярност на сегашния си отбор, когато го попитаха дали би мислил да напусне ПСЖ. Той иска да върне трофея от Шампионската лига в родината си.

"Следващата стъпка? Спечелване на Шампионската лига. Вече направих финал, полуфинал, четвъртфинал, осминафинал... Направих всичко, но не и трофея. Това е всичко, което ми трябва. Къде (искам да го направя)? В Париж. Аз съм парижанин и имам договор. Значи това е ПСЖ", сподели Мбапе.

Съобщава се, че Мбапе е имал конфликти със съотборниците си в съблекалнята тази година, докато се бори за по-голяма лидерска роля, въпреки че той далеч не е единствената фигура, въвлечена в драма на "Парк де Пренс". ПСЖ вече е извън Шампионската лига този сезон и се очаква да уволни старши треньора Кристоф Галтие след кампанията в резултат на това.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12343211

    2 0 Отговор
    Конфликтите са сигнал за провал.
    Дано младостта не го провали.
  • 2 Забелязъл

    1 1 Отговор
    Тоя е един тай обикновен травеститолюбител нестава нищо от тоя извратеняк.