Last news in Fakti

18 Април, 2023 10:44 2 310 4

Това е ситуацията, заради която едва не се стигна до бой между играчи на ЦСКА

  • цска-
  • футбол-
  • станислав шопов-
  • джонатан линдсет-
  • де нойер

Халфът реши да отиграва с едно докосване и да потърси Джонатан Линдсет, подарявайки топката на "сините", вместо да овладее и да комбинира с Де Нойер, който го дублира по фланга

Това е ситуацията, заради която едва не се стигна до бой между играчи на ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

В 80-ата минута на дербито с Левски "червените" организираха бърза контраатака, при която появилият се малко по-рано в игра Станислав Шопов получи дълго подаване и беше напълно сам по левия фланг. Халфът реши да отиграва с едно докосване и да потърси Джонатан Линдсет, подарявайки топката на "сините", вместо да овладее и да комбинира с Де Нойер, който го дублира по фланга.

Нидерландецът меко казано не беше доволен от отиграването на своя съотборник, като му го каза на висок тон и с доста ръкомахания, приближавайки се към него. Шопов обаче не му остана длъжен и двамата влязоха в словесни пререкания, като дори започнаха да се бутат. Тогава обаче се намеси Амос Юга и сложи точка на спора им.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    7 0 Отговор
    Предположих, че е това. После стопира още една атака и спряха да му подават топката. Бяга от пеналта до центъра да иска пас. Все едно бяхме с 10 човека последните минути, а Левски с 12.
  • 2 Гуцката

    0 3 Отговор
    Какво има да се анализира тази "неприлична любов" между непримирими съперници до преди да умре единия.
  • 3 Спорт Тото

    8 0 Отговор
    Имаше доста меко казано странни отигравания в мача, само и само да не падне гол, явно не всички играчи са били инструктирани, че мача трябва да завърши 0-0
  • 4 Ранко Петров Петров

    5 2 Отговор
    Футбол се играе с футболисти.А не със статисти.Аз не разбрах това ЦСКА,Български клуб ли е,или сбирщина от недодялани куци коне.