Last news in Fakti

9 Октомври, 2013 10:29 839 0

Росел: Иниеста ще играе в Барса докрай

  • иниеста-
  • росел-
  • барселона-
  • кариера

Босът смята, че Иниеста ще завърши кариерата си при каталунците

Росел: Иниеста ще играе в Барса докрай - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Президентът на испанския шампион Барселона Сандро Росел е убеден, че полузащитникът на тима Андрес Иниеста ще завърши кариерата си на стадион "Ноу Камп". През последните няколко седмици се твърди, че Иниеста води разговори с ръководството на клуба за удължаване на своя контракт, но двете страни все още не са постигнали договорка за новите условия.
 
"Иниеста ще завърши кариерата си в нашия клуб. Ако трябва да заложа какво ще бъде неговото бъдеще, бих заложил точно на това", сподели Сандро Росел пред "Кадена Сер".
 
"Аз съм на мнение, че Андрес трябва да бъде вторият най-скъпоплатен наш футболист след Лионел Меси", продължи босът на каталунците, който отново сподели, че е впечатлен от стража на Атлетико Мадрид Тибо Куартоа, който е спряган за наследник на Виктор Валдес.
 
"Куртоа е вратар, когото наистина много харесвам, той е много добър", завърши Росел, който вчера публично изрази интереса си към вратаря на "дюшекчиите". 
 
Както е известно, Виктор Валдес не пожела да поднови своя договор и ще напусне Барса в края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА