Last news in Fakti

24 Юни, 2023 12:22 1 554 4

Новият екип на ЦСКА-София вече е в продажба

  • цска-софия-
  • екип-
  • нов-
  • продажба

Може да се вземе онлайн и в официалния фен магазин на "червените"

Новият екип на ЦСКА-София вече е в продажба - 1
Снимка: ЦСКА-София

Официалният екип на футболния ЦСКА-София вече е в продажба онлайн и в официалния фен магазин на "червените", обявиха от клуба. "В годината, в която великият ЦСКА навърши 75 години създаването на фланелка, която да представи клуба подобаващо, беше дълг. Неслучайно, по случай юбилея, надписите и емблемата са в златно – цветът, който се вписва съвършено в идеологията на най-успешния българския футболен отбор. С най-много титли и най-много успехи на международната сцена около ЦСКА винаги е греел златният ореол на величието", пишат от лагера на ЦСКА-София на официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

"Идеята за това величие е подчертана на две места в новия екип. Мотото на юбилейната кампания съвсем естествено намери място и във фланелката за сезон 2023/2024. На гърба на тениската е изобразен надписът "Родени за величие", за да ни напомня, че от създаването ни през 1948 година предначертаният път е един – към сиянието на най-високото стъпало. От вътрешната част на фланелката пък е изрисувана една от най-паметните снимки в историята ни, запаметила триумфа на първия отбор на ЦСКА.

През годините обаче клубът се е трансформирал в институция, символизираща много повече от спортни успехи. ЦСКА е бил и ще продължи да бъде повече от отбор. Доказваме го непрекъснато на и извън терена. Във футбола, но и в живота всички "армейци" сме едно цяло. Едно семейство. Готово винаги да се жертва за отбора и за другия. Идеята за семейството е представена чрез един от най-българските символи – шевицата. Чрез хилядолетния "Канатица" отново искаме да заявим своята обич и привързаност към България и нейните богати култура, история и традиции. Именно затова решихме да запазим като бродиран детайл и миналогодишната глаголица, чрез която изписваме ЦСКА на древния език", добавят "червените".

"Екипът е направен от еко материали, а производството му е съобразено с опазването на околната среда и свеждането на вредните емисии до минимални стойности. ЦСКА прегръща идеята за работа с екологични продукти и съхраняването на баланса в природата", се казва още в съобщението от ЦСКА-София.

Новия екип може да бъде поръчан онлайн, а вече е наличен и в официалния фен магазин на стадион "Българска армия".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горд Българин 🇧🇬

    4 7 Отговор
    То това златното е като оранжевото от Литекс
  • 2 Мануил

    1 7 Отговор
    Т.е.всички играчи от екипа на "ЦСКА"-София вече са в продажба. Така ли да разбирам това заглавие?
  • 3 Отврат

    1 5 Отговор
    Отврат
  • 4 Кире

    1 4 Отговор
    А има ли и като за момченца? В синьо примерно и без златната циганийка?