Last news in Fakti

25 Юни, 2023 12:20 909 0

Саша Илич: Очакваме нови попълнения

  • цска-софия-
  • саша-
  • илич-
  • подготовка

Сейни Санянг е качествен футболист, каза сръбският специалист

Саша Илич: Очакваме нови попълнения - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА-София Саша Илич заяви, че е щастлив, че започва новия сезон с "червените" и потвърди, че тимът очаква нови попълнения.

"ЦСКА трябва всеки сезон да се бори за трофей. През миналата година бяхме близо до спечелването на трофей, борихме се до края за титлата, но за съжаление, не успяхме. Това ни дава основата да се надяваме, че този сезон можем да се преборим за всички трофеи, за които ще играем. Сигурно имаше мачове, в които може да не сме изглеждали добре, но имаше други, в които бяхме отлични. Записахме добри резултати, но в крайна сметка не бяхме шампиони. Сега започваме подготовка, за да мога да говоря за конкретни неща. Трябва да вървим крачка по крачка, за да поправим нещата, които не успяхме да направим миналата година", заяви Илич преди откритата тренировка на футболистите на ЦСКА-София на базата в Панчарево.

"Още днес Сейни Санянг ще тренира с нас. Много се радвам, че успяхме да го привлечем и съм убеден, че е качествен футболист", каза сръбският специалист по повод новопривлечения защитник от Гамбия.

"Имаме футболисти, чиито договори изтекоха и вече не са тук. Очакваме и нови футболисти, които ще дойдат. Чакаме ги съвсем скоро да дойдат като нови попълнения. Знаем, че на някои от тях няма да им бъде лесно веднага да започнат играят с останалите и ще им трябва време, но се надявам да дойдат такива, които ще ни помогнат", добави Илич.

Клубът се раздели с Дауда Бамба, Жеферсон, Маурисио Гарсес и Галин Минков, който подписа с Локомотив София.

"Лазар Туфегджич е играч на ЦСКА, тренира с нас. Моята информация е, че Шираир Шагоян, който беше ангажиран с националния си тим, ще дойде направо в Австрия, където ще се присъедини към нас", коментира още Илич.

По повод първия съперник на "червените" в евротурнирите - румънския Сепси, Саша Илич заяви: "Мисля, че това беше най-трудният противник, който можеше да ни се падне. Това е млад отбор, но доста качествен. Вече десетина са в елита на Румъния и са доста постоянни. Чака ни изключително труден мач. През миналата година играхме контрола с тях и загубихме 0:4. Въпреки че беше приятелски мач, видяхме, че са много тежък противник. Изтеглихме най-трудният противник, но ще дадем всичко от себе си, за да можем да ги отстраним. Със сигурност за нас ще бъде доста по-трудно, защото ще играем с добър отбор още в началото, но нещата са такива. Да, това, че все още не разполагаме нови попълнения, ще бъде трудно за нас, но предполагам, че така ще бъде и за нашите противници. Не трябва да се оплакваме, а да работим и с тези футболисти, с който разполагаме, да направим най-доброто."


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА