Last news in Fakti

9 Юли, 2023 09:30 1 125 3

Мениджърът на Никола Илиев: От "Армията" въобще не са ме търсили

  • никола илиев-
  • интер-
  • футбол-
  • цска-
  • мениджър-
  • калоян иванов

Може евентуално да са говорили директно с Интер, все пак живеем в свободен свят, но това не е предпоставка за успешни преговори

Мениджърът на Никола Илиев: От "Армията" въобще не са ме търсили - 1

Мениджърът на Никола Илиев - Калоян Иванов отрече на този етап от ЦСКА изобщо да са обсъждали евентуален трансфер на футболиста, предава вестник “Мач Телеграф”. През последните дни се появиха спекулации, че играчът на Интер ще премине под наем на "Армията".

"Наясно съм, че слуховете свързват Никола Илиев с ЦСКА. Истината обаче е, че от "Армията" въобще не са ме търсили по темата. Може евентуално да са говорили директно с Интер, все пак живеем в свободен свят, но това не е предпоставка за успешни преговори. С Никола дори не сме обсъждали негов трансфер под наем в ЦСКА. Само отстрани следим спекулациите по темата и се чудим, откъде се взима информация за тях”, каза Илиев.

През миналия сезон играчът, който наскоро навърши 19 години, записа общо 33 мача за примаверата на Интер, в които вкара 11 гола и даде 12 асистенции. Той има договор с "нерадзурите" до 2025-а година.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бушприт

    3 1 Отговор
    От "Армията" въобще не са те търсили,защото ,ако те потърсят, ще служиш поне 6 месеца като кашик. И ще викаш: -Ура! по скали и планини.
  • 2 кУмУнист

    1 1 Отговор
    Какво се чуди кой спекулира, ми пасквила на Лудогорец Гонг, тия мисирки от гонг освен да пуснат по някоя гола снимка и да си измислят новини, за нищо друго не стават.
  • 3 Ко Не

    1 0 Отговор
    Нямаш никаква работа на Армията , ама никаква...Ако се връщаш Ботев Пловдив е твоето място...