Last news in Fakti

28 Юли, 2023 09:00 1 718 1

Футболист диагностициран с рак

  • щефан лайнер-
  • футбол-
  • рак-
  • борусия мьонхенгладбах 

Има изключително голям шанс той да бъде напълно здрав и да се върне към нормалния си живот, включително професионалния спорт

Футболист диагностициран с рак - 1

Защитникът на Борусия Мьонхенгладбах - Щефан Лайнер, е бил диагностициран с лимфом и ще бъде извън игра за няколко месеца, обявиха от германския клуб. От клуба информират, че ракът е открит в ранен стадий и е лечим с лекарства.

„Има изключително голям шанс той да бъде напълно здрав и да се върне към нормалния си живот, включително професионалния спорт“, написаха от клуба и добавиха, че няма да дават повече подробности относно лечението и възстановяването на 30-годишния австриец от съображения за поверителност.

„Ще направим всичко, което е по силите ни, за да му осигурим възможно най-доброто лечение. Пожелаваме на него и семейството му много сила и оптимизъм в битката срещу заболяването“, коментира Роланд Виркус от Борда на директорите на Борусия (Мьонхенгладбах).


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да те изметат анадолските ман

    1 2 Отговор
    Подуене и те са така