Last news in Fakti

14 Август, 2023 08:15 2 402 6

ЦСКА намери решение за излизане от кризата

  • футбол-
  • цска-
  • тетевен-
  • лагер

Там "червените" ще наблегнат на физическата подготовка

 ЦСКА намери решение за излизане от кризата - 1

ЦСКА ще проведе минилагер в началото на септември. Той ще се състои в Тетевен. Там "червените" ще наблегнат на физическата подготовка. Лагерът ще завърши с една контрола, като съперникът ще бъде уточнен в следващите дни.

На 2 септември ЦСКА гостува на Берое, след което е прекъсването за националните отбори. В уикенда 16-17 септември пък е домакинството срещу ЦСКА 1948. Лагерът на "червените" в Тетевен ще стартира на 5 сeптември и ще продължи една седмица.

Новият треньор Нестор ел Маестро иска отборът да подобри кондиционното си състояние, както и да отработи някои тактически варианти. Както е известно, лятната подготовка на ЦСКА бе в Австрия при предшественика му Саша Илич, но не бе използвана пълноценно, а основната причина бе липсата на много основни играчи.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 0 Отговор
    Само да не наблегнат на сливовата, щот на тоя въздух там не се усеща коти си в джаза!
  • 2 Новина от Гърция

    7 0 Отговор
    105 хървати са в затвора! Докато не открият кой е намушкал момчето от агитката на АЕК, няма излизане от затвора! Имат си хората правосъдие!
  • 3 ЧервенКаскет

    7 0 Отговор
    чалготеката да я затворят, че турицко ще разпуска там !!!
  • 4 Бизонче

    5 2 Отговор
    Само не разбрах кое цесека не може да тича и по този повод ще го водят на курорт!?
  • 5 Артилерист

    4 0 Отговор
    ЦСКА е слаб, защото няма интелигентни и компетентни ръководители. Те са там една завера, която при провалите обвинява или треньора или, по-често, играчите, което е крайно погрешно. Това са изпълнители, които някой от ръководството е преценил, че имат качества и способности и ги е довел в отбора. Например, Стоилов отдалеч си личи, че е ограничен, но му се гласува доверие да преценява и избира треньори и футболисти. Едно е с мутренски методи да си налагаш простотията над доказани бивши велики футболисти на легендарния ЦСКА и настоящи добри треньори като Любо Пенев и Стойчо Младенов, например, а после да не носиш отговорност, че си довел Саша Илич-при всичкото ми уважение-да се учи на треньорство в ЦСКА, примерно...

    Коментиран от #6

  • 6 Левски 1914

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Артилерист":

    Това не е цска, а цска ТИРЕ София или доведения Литекс обединен с Етрополе, цска ФАЛИРА разберете го това!