Last news in Fakti

5 Декември, 2013 18:00 29 146 16

Цесекари се гаврят с фен на Левски (Видео)

  • левски-
  • гаврят-
  • фен

Грозната сцена се разигра по време на дербито с Ботев в Пловдив, загубено с 1:2

Млад мъж беше съблечен чисто гол от ултрасите на ЦСКА на стадиона. Грозната сцена се разигра по време на дербито с Ботев в Пловдив, загубено с 1:2.

Предполага се, че червените запалянковци са разкрили провокатор от вечния съперник Левски, който се е внедрил сред тях, за да докара глоба на клуба.

Набеденият левскар остана лъсна така, както майка го е родила и бе изведен от сектора от органите на реда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Иван

    2 11 Отговор
    Пак добре ,че не са му забили кочан в г....а!

    Коментиран от #7

  • 2 Георги Воденичарски

    15 2 Отговор
    Фен съм на ЦСКА, ама това вече е прекалено, никой няма право да унижава така, просто е трябвало да го изгонят от сектора.
  • 3 dragozow

    19 1 Отговор
    Аз съм цесекар...и ме е срам като ги гледам тези колко им е акъла.
  • 4 Valentin Trifonov

    1 8 Отговор
    exbicionist xaxaxaxa ,4e ko ve te nali sabli4at hora ,a tqh ne moje aaaaaa xaxaxaxaxaa
  • 5 Любомир Здравков

    3 3 Отговор
    LEVSKI OLE OLE OLE OLE

    Коментиран от #8

  • 6 Иван Господинов

    10 1 Отговор
    Никакви фенове не може да са това. Най-обикновени престъпници ама то и при такава мизерна полиция как да не си позволиш всичко. Седят само облекли големите търбуси в служебни дрехи и нищо не вършат. Дори с ножове да го бяха ръгали щяха да идат да изхабят малко хартия и пак нямаше да има нито един прибран или осъден. Изобщо за какво им плащаме да се разтуря тая полиция и да се трепем по улиците пък който е по-корав и по-умен да оцелява . Уж храниш кучета пък те преживят като охранени овце . Станали по 150 кила тумбаци само пърцоянят в патрулките и чакат да им дойде заплатата докато обслужват поредната мутра
  • 7 ВИП АМГ

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Иван":

    shto ti imash fetish za takova neshto li
  • 8 ВИП АМГ

    0 2 Отговор

    До коментар #5 от "Любомир Здравков":

  • 9 Борис Георгиев

    4 2 Отговор
    Футболните хулигани навсякъде са супер прости но в БГ-то са е...ти п.....рите.
  • 10 Shmeker

    3 0 Отговор
    Тва футбола в този си формат е за фанатизирани фенове, а това се толерира явно. Не знам защо. Явно заради хазарта и прането на пари се поддържа тоя фанатизиран интерес. За тва аз не гледам много футбол, само някои мачове.
  • 11 bad4o

    3 0 Отговор
    Срам ме е да се нарека Българин, като гледам какви простотии има в този народ.... Как е възможно токова години едно и също - простотии, побой, пожари, как да заведе човек детето си на футболен мач, като е голяма вероятността някой да ти посегне, докато си гледаш мача. Ей ............ци не заслужавате нищо, правителство ли, евро съюз ли, докато има такива БЪЛГАРИ, няма кой да помогне.....
    Трябва да забранят публиката по стадионите за 10 години (и те са малко) да се научат родните запалянковци че ходенето мач, не е място за избиване на комплекси и агресия, а място където изпитваш емоция при отбелязване на гол, едно приятно изкарване с приятели!!!
  • 12 IVAN

    1 3 Отговор
    TOVA SA CSEKARI MOGATA DA GO NAPRAVQT
  • 13 Едикой си

    1 0 Отговор
    Простотия до шия......не знам защо на доказани побойници и идиоти по стадионите не им се забрани да ходят по мачове...не само това...ами ден преди мач на "техния" отбор да ги заключват в кауша.... и да ги пускат на следващия ден....
    Аааа верно ще му нарушат човешките права...лелелее....а тоя същия тъпан като нарушава моите права...някой еня ли го е...
  • 14 Night Rider

    3 0 Отговор
    Футболът навсякъде по света е най-каруцарския спорт, не само в България, навсякъде се млатят и си правят мизерии, а футболистите от д...л нагоре. Меката на футболните хулигански прояви - Англия, там пък ако трябват наказания, сигурно ще го забранят спорта.
    bad4o, с какъв мозък ще искаш да си заведеш детето на този селски сбор ?!
    Отговорете си на въпроса - Защо няма такива прояви на състезания от Формула 1 (където феновете на различни отбори излизат заедно на пистата), на тенис кортовете, във волейбола, и къде ли още не ?
  • 15 мечока

    2 1 Отговор
    Все пак всичко започна от Герена където беше направено 1вото събличане, и то на най-високо ниво, на най-добрият треньор в страната, от самите стюарди и без никакви санкций - нито от БФС, нито от Батков. От сега нататък това ще бъде модата у нас

    Коментиран от #16

  • 16 ВИП АМГ

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "мечока":

    ti nesi mechka a zaek