17 Декември, 2013 17:55 938 0

Краят на годината е много важен за Челси

  • моуриньо-
  • челси-
  • краят на годината

Жозе Моуриньо смята да използва всичките си играчи в оставащите срещи от 2013

Краят на годината е много важен за Челси - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо смята да използва всичките си играчи в оставащите срещи до края на годината.

"Сега е много важен период за нашия състав. Всички ще имат важна роля и ще разчитам да дадат най-доброто от себе си. Няма играч, който да не е важен за мен в оставащите срещи", заяви Моуриньо, който ще направи промени в състава за днешната среща със Съндърланд от турнира за Купата на Лигата.

Двата отбора ще се изправят един срещу друг в 21:45 часа, българско време.

"Аспиликуета може да играе отдясно, а в ляво ще е Ашли Коул. В центъра ще бъде Давид Луис. Ако Кейхил се възстанови от контузията си, ще го пусна в игра, а ако не ще разчитам на Джон Тери. Ще мислим и за предстоящия шампионатен мач с Арсенал", сподели още Специалния.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА