Last news in Fakti

11 Януари, 2024 08:00 1 311 0

Фенербахче с изумителна победа

  • коняспор-
  • фенербахче-
  • футбол-
  • суперлига

Победата задържа “фенерите” на първото място в класирането с три точки повече от шампиона Галатасарай

Фенербахче с изумителна победа - 1

Спрягания за възможен нов отбор на капитана на Левски - Андриан Краев - Коняспор, падна тежко с 1:7 от тима на Фенербахче в среща от 16-ия кръг на турската СуперЛига. Победата задържа “фенерите” на първото място в класирането с три точки повече от шампиона Галатасарай, който е и с мач по-малко. Съперникът от Коняспор се намира в зоната на изпадащите на две точки от спасителния бряг.

Първото полувреме се разви кошмарно за гостите, като през него те допуснаха цели пет гола. Един Джеко реализира хеттрик, като се разписа в 11-ата минута, 32-ата и 40-ата. В 42-ата минута Мерт Мюлдер направи преднината на домакините от четири гола в 42-ата минута, а разгрома потвърди Себастиан Шимански в 44-ата.

След почивката нещата станаха още по-неприятни за тима от южна Турция. Първо, Миши Батшуай вкара в 63-ата минута, а след него в 83-ата Угурджан Язгълъ си вкара автогол.

В изтичащите минути на редовното време Гилерме Ситя вкара почетния гол за Коняспор, с което нямаше как да направи загубата по-малко унизителна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА