Last news in Fakti

27 Януари, 2024 20:12 1 214 1

"Ферари" включи британски тийнейджър в списъка с резервни пилоти

  • ферари-
  • оливър-
  • беърман-
  • тест-
  • пилот

На Оливър Беърман може да му се наложи замени Шарл Льоклер или Карлос Сайнс

"Ферари" включи британски тийнейджър в списъка с резервни пилоти - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът от Формула 1 "Ферари" включи британския тийнейджър Оливър Беърман в списъка с резервни пилоти, готови да заменят титулярите Шарл Льоклер или Карлос Сайнс, предава БТА.

18-годишният пилот от Формула 2 се присъединява към бившия състезател от Формула 1 Антонио Джовинаци и Роберт Шварцман, които участват в световния шампионат за издръжливост.

По-малкият брат на Льоклер, Артур, 23-годишен, се присъедини към програмата на тима за развитие на пилоти заедно с италианците Антонио Фуоко и Давиде Ригон, като и тримата работят в симулатора в "Маранело", когато не се състезават в италианския GT и в световния индурънс шампионат.

"Ферари" ще проведат тридневен тест на гуми с "Пирели" на пистата "Каталуня" в Барселона следващата седмица, използвайки миналогодишния болид SF23 и този от 2022 година F1-75.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    0 0 Отговор
    Само да не е еврейче като американчето.