Last news in Fakti

14 Февруари, 2024 21:30 1 796 0

Любовницата на звезда на Ман Сити ще трупа слава в риалити формат

  • кайл уокър-
  • манчестър сити-
  • лорин гудман-
  • футбол-
  • риалити формат

След като наскоро стана ясно, че блондинката има две деца от футболиста на Манчестър Сити, тя е изключително апетитна хапка за медиите

Любовницата на звезда на Ман Сити ще трупа слава в риалити формат - 1


Лорин Гудман определено знае как да извлече полза от всяка ситуация. След като наскоро стана ясно, че блондинката има две деца от футболиста на Манчестър Сити, тя е изключително апетитна хапка за медиите.

Любовницата на звезда на Ман Сити ще трупа слава в риалити формат

Инфлуенсърът, който се радва на 183 000 последователи в Инстаграм направи грандиозен скандал, разкривайки за извънбрачните деца на Уокър, а след това жена му го напусна. Този сюжет обаче се оказва доста интересен за риалити формат, който Лорин смята да стартира съвсем скоро.

Любовницата на звезда на Ман Сити ще трупа слава в риалити формат

Тя е решила да насочи шоуто си към футболните съпруги и това как протича техният живот, а нейната история цели да покаже и другата страна на лъскавия футболен свят.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА