Last news in Fakti

13 Март, 2024 17:40 980 3

Сектор "Г" преди конгреса на БФС: Умната!

  • цска-
  • фенове-
  • футбол-
  • конгрес на бфс-
  • бфс

Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес

Привържениците на ЦСКА от Трибуна "Сектор Г" излязоха с позиция във „Фейсбук“ относно предстоящия конгрес на БФС на 15 март. Феновете на „армейците“ поискаха прозрачност, честност и допускане на медиите до събитието, на което ще бъде избран нов президент на футболната централа.

ТЕКСТЪТ НА ДЕКЛАРАЦИЯТА НА ТРИБУНА „СЕКТОР Г“

Както знаете, на 15.03 ще се проведе извънреден конгрес за избор на ново ръководство на БФС. От доста време насам в Бояна има крещяща нужда от промяна и е време футболният съюз да заработи за развитието на най-популярната игра, а не против него.

През годините многократно сме казвали и показвали какви са нашите предпочитания и целта на тази публикация не е агитационна. По-скоро искаме да обърнем внимание на отговорните лица, които ще осигуряват и съблюдават провеждането на самия Конгрес - установените законови и процедурни рамки трябва да бъдат спазени така, както "го правят в белите държави"!

Прозрачност, честност, допускане на медиите до събитието и без шменти-капели в някоя тъмна стаичка на хотел "Маринела". Крайно време е порочните практики да бъдат оставени в миналото!

Ние като организация ще наблюдаваме отблизо и ще следим събитията със засилен интерес. Разчитаме най-накрая разумът да надделее и футболът ни да се откъсне от мъртвата хватка на безвремието, в която се намира благодарение на корумпираното и некадърно управление на предходното ръководство на БФС.

Умната.

Време за промяна!


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    1 1 Отговор
    после ще ревът кой полицай ги бил бил пак
  • 2 може да ви се иска умната

    1 1 Отговор
    да ама те както вингаи ще си изберат русата…
  • 3 Анчо

    0 2 Отговор
    Дон Перуци бил поканил Преслава и заръчал няколко цистерни с парцуца, за да отпразнуват победата. Лечков щял да говори само истината, Костадинов да пише всички документи, а Гонзю да си развява дипломата за доктор на науките пред всички на конгреса.