Last news in Fakti

17 Март, 2024 16:18 671 0

Бразилия загуби Каземиро срещу Англия и Испания

  • каземиро-
  • бразилия-
  • англия-
  • испания-
  • контузия

Халфът отпадна от групата заради контузия

Бразилия загуби Каземиро срещу Англия и Испания - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът Каземиро бе изваден от разширената група на бразилския национален отбор за предстоящите международни мачове, съобщава Sky Sports. Футболистът на Манчестър Юнайтед е контузен и няма да може да играе срещу Англия и Испания.

"Получихме информация от лекарите. От 50-те души, с които разполагаме за селекция в националния отбор, 13 са контузени. За съжаление, един от тях е Каземиро. Поради тази причина повиквателна получи Пепе от Порто. Той започна кариерата си като нападател, но сега играе като халф", заяви селекционерът Доривал Жуниор.

Освен Каземиро, от групата на Бразилия поради контузии отпаднаха още Габриел Мартинели, Едерсон и Маркиньос.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА