Last news in Fakti

24 Март, 2024 15:30 1 662 2

Челси маха деветима и започва нова реконструкция на отбора

  • челси-
  • футбол-
  • тод боули-
  • висша лига

The Sun твърди, че собственикът Тод Боули се готви за още един голям пазар след края на сезона, за да подсили отбора на определени позиции

Челси маха деветима и започва нова реконструкция на отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Челси е готов да се впусне в още един епичен трансферен прозорец през лятото, като седем от настоящите футболисти на „сините“ имат само два месеца, за да спасят бъдещето си на „Стамфорд Бридж“.

The Sun твърди, че собственикът Тод Боули се готви за още един голям пазар след края на сезона, за да подсили отбора на определени позиции. Смята се, че една от тях е атаката, за която той иска да привлече доказан нападател, а един от набелязаните играчи е звездата на Брентфорд Айвън Тони.

За да си осигури нужните средства за нови трансфери, Боули се надява да продаде част от настоящия състав, започвайки с вратаря Кепа Арисабалага и нападателя Ромелу Лукаку. Той има желание да ги прати в Саудитска Арабия, след като наемите им в Реал Мадрид и Рома приключат.

Сред останалите застрашени от гонене играчи са Рахийм Стърлинг, Конър Галахър, вратарят Роберт Санчес, Марк Кукурея, Трево Чалоба, Армандо Броха и Тиаго Силва.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майстор

    1 1 Отговор
    И аз кукурея за този отбор. "Челси" беше.
  • 2 Джеймс

    1 0 Отговор
    Американския палячо да звъни на Роман и да помоли за Грановская да оправи кашата в Челси. 2 та милиарда свършиха и идва ред за рекапитулация - за свършеното.