Last news in Fakti

24 Март, 2024 21:30 1 170 7

Жозе Моуриньо: Няма нито едно предложение, но ми се работи

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • mototgp

Нямам клуб и съм свободен, но искам да работя в Европа още от лятото

Жозе Моуриньо: Няма нито едно предложение, но ми се работи  - 1
Снимка: БГНЕС

Популярният наставник Жозе Моуриньо призна, че не е получил нито една оферта от някой клуб, въпреки че беше освободен от треньорския пост на Рома още през януари.

Специалния изгледа на живо Гран При на Португалия в MototGP, като беше попитан от репортери за предложения от клубове или някакви новини за бъдещето си. “Нула, нула. Нямам клуб и съм свободен, но искам да работя в Европа още от лятото. Работи ми се”, отговори Моуриньо. Португалецът също така не изключи възможността да поеме някой отбор от своя родина. “Никога не казвай никога, особено във футбола. Моят живот е футболът, като мога да тренирам навсякъде и нямам проблеми с това”, добави треньорът, който на местно ниво е водил Порто, Бенфика и Униао Лейрия.

Организаторите на MotoGP осигуриха поне временна работа за Моуриньо, тъй като точно той имаше честта да развее финалния флаг на днешното състезание, докато победителят Хорхе Мартин празнуваше в стил "Кристиано Роналдо", който е сред най-изявените възпитаници в кариерата на Специалния.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Експерт

    4 2 Отговор
    Мауриньо може ли да работи без заплата и бонуси като е такъв работник, а не като го изхвърлят за некадърност ги съди за милиони??
    Нахално, португалско джудже!
  • 2 Е46ца

    2 1 Отговор
    Некадърник.Все много знае а е гола вода!.Ела може да станеш помощник треньор в етър.
  • 3 Джеймс

    1 0 Отговор
    В последните 10 години, Моуриньо е спечелил повече от неустойки от колкото от резултати. Вече категорично е след Гуардиола и Анчелоти.
  • 4 Тома

    0 0 Отговор
    Чакаме моуриньо в левуново за да се скъса от работа
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.