Last news in Fakti

25 Януари, 2014 09:00 6 085 1

Топ 5 на трансферите, които почти се бяха осъществили

  • трансфери-
  • почти-
  • златан ибрахимович-
  • кристиано роналдо-
  • класация-
  • арсен венгер

Представете си Кристиано Роналдо с екип на Арсенал...

Топ 5 на трансферите, които почти се бяха осъществили - 1
Снимка: БТА/ AP

Футболният трансферен прозорец е странно време. Съдбите на редица футболисти се решават за часове, а понякога и за минути. Агентите им не спят, те също. Факти.бг ви предлага класация с 5-те трансфера, които „почти” се бяха случили във времето, но поради една или друга причина останаха в историята с наречието „почти”.

5. Алваро Негредо – от Севиля в Евертън

Негредо, известен с прозвището „звяра”, се намира в превъзходна форма – бележи често за Манчестър Сити, феновете го обожават! Въпреки това нещата можеха да се развият в друга посока за испанеца. Преди година Дейвид Мойс го поиска в Евертън, а от Севиля дори се съгласиха да намалят цената му до 9 милиона паунда. Въпреки това „карамелите” не платиха сумата.

4. Роберт Левандовски – от Лех (Познан) в Блекбърн

Забавна история! Полякът премина в европейския шампион Байерн, а можеше да играе в Чемпиъншип... През 2009 година Левандовски не спираше да бележи за Лех, а това не остана незабелязано от клубовете във Висшата лига, сред които най-настоятелен бе Блекбърн. Въпреки това до трансфер така и не се стигна, Роберт подписа с Борусия, а другото е история...

3. Радамел Фалкао – от Ривър Плейт в Астън Вила/ от Порто в Челси

Колумбийската голова машина, която се контузи тежко преди дни, можеше и да не носи екипа на френски Монако. Преди години Челси с Вилаш-Боаш предложи 20 милиона за Фалкао, но нападателят предпочете Атлетико. По-интересен факт е, че когато Фалкао играеше за Ривър, клубът получи оферта от Астън Вила на стойност 10 милиона, която естествено бе отхвърлена, припомня FTBpro.

2. Кристиано Роналдо – от Спортинг (Лисабон) в Арсенал

Носителят на „Златната топка” за 2013 година почти подписа с „артилеристите” през 2003 година. Преди да се разбере с Манчестър Юнайтед, португалецът бе в напреднали преговори с Арсен Венгер. Двамата дори обиколиха клубната база на тима. Роналдо получи и тениска с името си. В крайна сметка той избира Юнайтед заради Карлош Кейрош.

1. Златан Ибрахимович – от Малмьо в Арсенал

Младият тогава Златан бе привлякъл вниманието към себе си с изявите в шведския Малмьо. След като отбеляза 16 гола в 40 мача на 15-годишна възраст, получи обаждане от Арсен Венгер. Треньорът на „топчиите” го помоли да се яви на проби преди да подпише. Чудите се какъв е бил отговорът на Златан? „Златан не се явява на проби!”. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор