Last news in Fakti

20 Април, 2024 08:42 865 5

Белгийци искат Хосе Кордоба

  • левски-
  • кордоба-
  • транфери

Става въпрос за оферта от 3 млн. евро

Белгийци искат Хосе Кордоба - 1
Снимка: БГНЕС

Белгийският Роял Унион Сен Жилоа проявява интерес към защитника на Левски Хосе Кордоба. Това твърди журналистът Набил Джелит, предава gong.bg. Панамецът е желан още от клубове от Лига 1 и Чемпиъншип. На "Герена" е получена оферта на стойност 3 млн. евро за най-добрия бранител в efbet Лига през 2023 година.

Нагласите са, че Хосе Кордоба да напусне Левски през лятото. Той има договор за още един сезон със "сините" и предвид огромния интерес към него, шансовете да остане в тима са минимални.

Най-вероятно ръководството на Левски ще изчака участието на защитника на Копа Америка с националния отбор на Панама, след което ще го продаде. Кордоба беше привлечен на "Герена" от Станимир Стоилов. За "сините" той има 85 мача, в които се е отличил с 4 асистенции.

Роял Унион Сен Жилоа е сред най-добрите отбори в Белгия през последните години. Клубът е известен с това, че е в близки отношения с Брайтън и намира играчи с огромен потенциал от по-скромни тимове, които развива и след това продава за сериозни суми. Белгийският клуб е откривател на футболисти като Виктор Бонифейс, Дениз Ундав, Каору Митома, Симон Адингра и Йорбе Фертесен.

Мачове от 30-ия кръг на efbet Лига
Крумовград – Славия 2:0
Ботев (Вр) – Етър 2:0

Днес:
Пирин (Бл) - Черно море (15,15 часа, Диема спорт)
Хебър - Лудогорец (17,45 часа, Диема спорт)
Левски - Берое (20,15 часа, Диема спорт)

В неделя:
Локо (Пд) - ЦСКА 1948
Локо (Сф) - Ботев (Пд)
Арда - ЦСКА-София


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.