Last news in Fakti

20 Април, 2024 20:11 815 1

Лудогорец без проблеми срещу Хебър

  • лудогорец-
  • хебър-
  • тектепей-
  • победа

Текпетей вкара два гола

Лудогорец без проблеми срещу Хебър - 1
Снимка: БГНЕС

Бърнард Текпетей вкара два пъти в началото на мача и Лудогорец (Разград) надви с 3:0 Хебър (Пазараджик) като гост в мач от 30-ия кръг на българската футболна efbet Лига. С този успех шампионите поведоха с 13 точки на Черно море (Варна), който днес направи нулево равенство с Пирин (Благоевград).

Лудогорец излезе напред в резултта още в седмата минута. Аслак фон Витри подаде дълъг пас вдясно за Квадво Дуа, който пък моментално намери Бърнард Текпетей в наказателното поле и звездата на разградчани се разписа за 1:0.

Текпетей вкара отново в 19-ата минута. Балонно центриране в наказателното поле бе посрещнато от Жоао Сеско, но той направи слабо изчистване с глава. Нападателят на шампионите се възползва и спечели топката, след което я изпрати за втори път във вратата на Петър Дебърлиев.

Лудогорец доминираше през второто полувреме, но направи много пропуски. Руан Крус не успя на два пъти да завърши добри атаки, като малко след час игра се откъсна сам срещу Дебърлиев и го преодоля, но вратарят плонжира и отрази удара.

Руан Крус, появил се в игра в 62-та минута, се поправи в 78-ата минута. Той получи топката в близост до точката за дузпа от Аслак фон Витри и преодоля Дебърлиев за крайното 3:0 в полза на шампионите.

Мачове от 30-ия кръг на efbet Лига
Крумовград – Славия 2:0 (2:0)
Ботев (Вр) – Етър 2:0
Пирин (Бл) - Черно море 0:0
Хебър – Лудогорец 0:3

Днес:
Левски - Берое (20,15 часа, Диема спорт)

В неделя:
Локо (Пд) - ЦСКА 1948
Локо (Сф) - Ботев (Пд)
Арда - ЦСКА-София


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.