Last news in Fakti

22 Април, 2024 07:00 998 1

Спряган за нов треньор на Милан всъщност поема английски тим

  • милан-
  • юлен лопетеги-
  • улвърхемптън уондърърс-
  • улвърхемптън-
  • уест хам юнайтед

Бившият вратар ще остане в Англия

Спряган за нов треньор на Милан всъщност поема английски тим  - 1
Снимка: БГНЕС

Спряганият за нов старши треньор на Милан от лятото Юлен Лопетеги най-вероятно ще остане в Англия, съобщава “Tuttomercatoweb”. Бившият вратар е мениджър на Улвърхемптън Уондърърс, които в момента се намират на 11-та позиция във Висшата лига.

Това лято обаче най-вероятно испанецът ще премине в Уест Хам Юнайтед, които са му предложили 3 годишен договор и значително по-голямо възнаграждение. “Чуковете” имат и добри шансове да играят в Европейските клубни турнири и догодина, но все още нищо не е сигурно.

В Милан пък дилемите около избора на нов треньор в клуба се увеличават и към момента няма главен фаворит за поста на Стефано Пиоли, който със сигурност ще бъде уволнен след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.