Last news in Fakti

23 Април, 2024 15:53 1 120 2

Изненадващ кандидат за нов треньор на Ливърпул

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • уулвърхемптън-
  • гари о'нийл-
  • рубен аморим

Спекулациите за заместник на Клоп не спират

Изненадващ кандидат за нов треньор на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Спекулациите за нов мениджър на Ливърпул не спират. Веднага след като Юрген Клоп обяви, че напуска "мърсисайдци, започнаха да валят имена за негов заместник. Първо за сигурен такъв се смяташе Шаби Алонсо, който обаче заяви, че ще остане в Байер Леверкузен поне още един сезон.

Тогава се появи информация за Рубен Аморим, настоящият мениджър на Спортинг Лисабон, който стана фаворит за заместник на Клоп. Особено след като стана ясно, че той ще напусне Спортинг след края на сезона. Но вчера се появиха информации, че Уест Хем Юнайтед се опитват да привлекат португалския специалист и негово пристигане на "Анфийлд" е малко вероятно.

Ексклузивна информация от източник, близък до Ливърпул, разкрива, че настоящият мениджър на Уулвърхемптън - Гари О'Нийл е бил интервюиран за работата. О’Нийл е начело на Уулвс от август 2023 година, а преди това води Борнемут.

Въпреки че е интервюиран за поста, това не означава, че О’Нийл със сигурност ще замени Юрген Клоп. Ръководството на Ливърпул разглежда различни възможности и О'Нийл очевидно е едно от имената в списъка.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.