Last news in Fakti

1 Май, 2024 17:30 1 102 3

Полузащитник на Байерн Мюнхен: Видяхме типичния Реал Мадрид, който бави мача

  • байерн мюнхен-
  • конрад лаймер-
  • реал мадрид-
  • футбол

Реал има изключителни футболисти

Полузащитник на Байерн Мюнхен: Видяхме типичния Реал Мадрид, който бави мача - 1
Снимка: БГНЕС

Полузащитникът на Байерн (Мюнхен) Конрад Лаймер заяви, че равенството 2:2 срещу Реал Мадрид в първата среща от полуфиналите в Шампионска лига е само първото полувреме на сблъсъка, чийто реванш ще се проведе на 8 май в испанската столица.

"Това е само първото полувреме. Мачът бе на върхове и спадове. Ние започнахме добре, но после изоставахме. Това е типичният Реал Мадрид. Познаваме ги, те забавят мача и тогава са там, където искат да бъдат. Като цяло ние се справихме добре. Реал има изключителни футболисти. Все още има доста да се играе и ние знаем, че можем да успеем", коментира Лаймер след равенството.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Барса

    5 3 Отговор
    Хленчиш либепедал германски

    Коментиран от #2

  • 2 Пея

    1 4 Отговор

    До коментар #1 от "Барса":

    Хленчи на баба ти фурката!
  • 3 Дедо Карло

    2 0 Отговор
    Много поздрави от Гуардиола симпатяги. Тази купа принадлежи на Реал. :)