Last news in Fakti

6 Май, 2024 12:28 880 1

Даниеле Де Роси призна: Попитах Алегри как да отстраним Леверкузен

  • рома-
  • даниеле де роси-
  • масимилиано алегри-
  • байер леверкузен-
  • футбол

Не бива да тръгваме в атака още от първата минута, защото сме виждали как играят, когато имат свободни пространства

Даниеле Де Роси призна: Попитах Алегри как да отстраним Леверкузен - 1
Снимка: БГНЕС


Наставникът на Рома Даниеле Де Роси призна, че покрай равенството 1:1 с Ювентус той е поискал съвет от колегата си Масимилиано Алегри как да отстрани Байер (Леверкузен) в полуфиналите на Лига Европа. “Вълците” изостават с 0:2 преди реванша на “БайАрена” в четвъртък.

“Трябва да вярваме, сякаш тази задача е лесна за изпълнение. Няма нужда да прибързваме. Не е като да ни трябват пет гола, два са достатъчни. Дори попитах Алегри за съвет и той ми отговори, че няма да е проблем дори и да вкараме чак в 60-ата минута. Не се налага да отиваме и да ги бомбардираме. Не бива да тръгваме в атака още от първата минута, защото сме виждали как играят, когато имат свободни пространства. В такива ситуации те са доста труден противник. Когато преодолеят началната преса, те могат да ти създадат проблеми със своите крила. Ние трябва да сме енергични и интензивни, но също така и разумни, знаейки, че мачът ще продължи дълго”, коментира Де Роси след снощното реми.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Настопроценти

    0 0 Отговор
    Много лесно можете да го отстраните. Хващате го за ухото и с един по здрав шут отзад,го изстрелвате от терена.